Verzenden

Op welke dag wordt mijn pakket bezorgd?

Wij streven er naar bestellingen dezelfde of eerstvolgende werkdag nog  te versturen door de pakkettendienst van PostNL. Ben je tijdens de 1e bezorging niet thuis? Geen probleem, de bezorger doet dan een briefje in de brievenbus en probeert vervolgens het pakket een tweede keer te bezorgen. Mocht je op dat moment ook niet thuis zijn, dan laat de bezorger een briefje in de brievenbus achter met de afhaallocatie van je pakket zodat je het pakket bij jou in de buurt kunt afhalen.

Pakkettenpost:

Bijna alle bestellingen worden verstuurd door de pakkettendienst van PostNL. Je kunt je pakket volgen via Track & Trace zodat je weet hoe laat de postbezorger het pakket komt afleveren. Hiervoor ontvang je direct na de verzending een bevestigingsmailtje.

Briefpost:

Kleinere pakketjes die door de brievenbus passen worden verstuurd via de reguliere briefpost van PostNL in een brievenbusdoosje of een verstevigde envelop. Het is niet mogelijk om een briefpostpakket te volgen, uiteraard wordt je wel op de hoogte gebracht zodra je bestelling is verzonden.

Afhalen:

Het is mogelijk je bestelling af te halen bij ons. Wij zijn gevestigd in Heinenoord. Om uw bestelling af te halen kiest in bij het afrekenen voor “Afhalen”. Hierna krijgt u van ons een e-mail om een afspraak te maken.